swiatkoszykowki napisał:
host3234 napisał:
swiatkoszykowki napisał:
Piękna komedia Panowie. Obyście byli tak bardzo wyrozumiali po tegorocznym tankowaniu.
A w sumie to jakich rozwiązań się spodziewales?
Wszyscy proponowalismy rozwiązania, wybrano najbardziej popularne.Takich które zmuszą mnie do niesadzania Blake'a Griffina na cały sezon 2016/2017
Posadź BG, wystaw w jego miejsce Nicka Collinsona. I będzie ok. Gry będziesz miał rozegrane i nikt się nie przyczepi. A jak sie przyczepi to pierwszy w Twojej obronie stanę. Tylko proszę...zostawmy już temat kar za sezon 15/16 i ruszmy wreszcie z kolejnym :>
Komisarz
Teraz już się nawet nie da sprawdzić kto, kogo, kiedy i ile razy sadzał, więc następnym razem reagować trzeba w trakcie sezonu, Michale.
Ostatnio edytowany przez oeskaer (2016-09-06 09:18:57)
swiatkoszykowki napisał:
Yuuzek napisał:
Jak komuś nie pasuje to proponuje samemu prowadzić i dogodzić każdemu. Nie zawsze się tak da bo ktoś zawsze będzie pokrzywdzony, zasady odnośnie tego można zmienić teraz, przed sezonem jeszcze a nie po sezonie, jak ktoś sadza zawodników(ale rozgrywa mecze innymi) i tankuje po pick w drafcie to zachowuje jak normalna drużyna w nba, pięknie to pokazał Łukasz i on wytankował sobie 1 bez problemu, do niego nikt nie ma pretensji a rok temu w FA zrobił piękną rzecz.
Jak ktoś słabo kojarzy o co komuś chodzi to pisze od rzeczy. Chodzi o Magic i 76ers i sadzanie graczy aktywnych/istotnych/grających.
Administrator chyba powinien czytać posty na forum prawda ?
niech sadzają kogo chcą, ważne żeby mieli mecze rozegrane
President of Basketball Operations
oeskaer napisał:
Teraz już się nawet nie da sprawdzić kto, kogo, kiedy i ile razy sadzał, więc następnym razem reagować trzeba w trakcie sezonu, Michale.
Oczywiście, że się da. I oczywiście, że reagowałem (Karol dostawał informacje w trakcie sezonu)
Charlotte Hornets
Roster
Yuuzek napisał:
niech sadzają kogo chcą, ważne żeby mieli mecze rozegrane
Clap, clap, clap. Milczę bo tutaj nie ma z kim rozmawiać
Charlotte Hornets
Roster
Komisarz
swiatkoszykowki napisał:
oeskaer napisał:
Oczywiście, że się da. I oczywiście, że reagowałem (Karol dostawał informacje w trakcie sezonu)
A jak to chcesz sprawdzić? Bo sam jestem ciekaw
Szkoda, że nie pisałeś na forum, żeby każdy mógł się dowiedzieć o Twoich sugestiach.
oeskaer napisał:
swiatkoszykowki napisał:
oeskaer napisał:
A jak to chcesz sprawdzić? Bo sam jestem ciekaw
Szkoda, że nie pisałeś na forum, żeby każdy mógł się dowiedzieć o Twoich sugestiach.
Zakończmy tą jałową dyskusję. Po pierwsze to jest za późno, po drugiej działa tutaj zasada "dziad swoje baba swoje" i szkoda na to czasu IMHO.
Charlotte Hornets
Roster