Komisarz
On już chyba podpisał gdzieś (Memphis?).
Komisarz
hermman89 napisał:
Zwolniony został przez Suns
Skąd wiesz?
Komisarz
hermman89 napisał:
oeskaer napisał:
hermman89 napisał:
Zwolniony został przez Suns
Skąd wiesz?
Dostałem polecony
Była gdzieś informacja? Wydaje mi się, że trzeba informować na forum o zwalnianiu graczy z gwarantowanych umów, bo w innym razie będzie zgadywanka dot. tego, kto na yahoo jest faktycznie wolny, a kto nie.
President of Basketball Operations
Przed sezonem Przemek prosił o danie mu znać kogo zwalniamy, więc napisałem mu, że zwalniam Moore'a, po czym zostało to zmienione w bazie danych.
Komisarz
llysikowski napisał:
Przed sezonem Przemek prosił o danie mu znać kogo zwalniamy, więc napisałem mu, że zwalniam Moore'a, po czym zostało to zmienione w bazie danych.
Ok.
To ja bym proponował zostać przy zwyczaju pisania o takich sprawach na forum, bo tutaj przynajmniej dobrze działa wyszukiwanie i można przed pobraniem gracza, sprawdzić, czy jest dostępny.
President of Basketball Operations
Yep, piszmy to na forum. Sorry, za zamieszanie, moja wina, bo ja nie zaglądam na forum zawsze i wolę dostać info na priva, żeby zmienić w bazie, ale faktycznie dla innych graczy warto pisać na forum. Postaram się ten problem raz na zawsze rozwiązać i w goole docs zrobić taką opcję, że tam będziemy wszystko pisać i będzie lista graczy zwolnionych etc.